Natuurlijk kunt u voor alle andere transporten ook terecht bij Paulussen Transport


Bijna alles wat in de auto past kan vervoerd worden. Uitzondering zijn o.a. levende dieren.
Mocht u twijfelen kunt u gerust informeren naar de exacte mogelijkheden. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe opdrachtgevers.


De huidige auto is een Mercedes Atego. Deze auto is voorzien van een gesloten aluminium laadbak. Deze vrachtauto heeft een laadvermogen van 6300 kg. De auto heeft een schone euro 6 motor zodat toegang in de milieuzone's en Maasvlakte is gegarandeerd. Ook in de toekomst!
Uiteraard is de auto voorzien van een laadklep. De inwendige afmetingen van de laadbak zijn
als volgt: Lengte 7 meter, 2,45 meter breed en 2,65 meter hoog.
Diverse interne transportmiddelen kunnen in overleg meegenomen worden. U moet dan denken aan steekwagen, pompwagen, hondjes e.d.
De auto is uitgerust met een semi slaapcabine zodat een enkele overnachting tot de mogelijkheden behoort. Echter de voorkeur gaat uit naar eendaagse ritten.
Zolang de wetgeving niet veranderd is deze auto vrij van het eurovignet. Dit scheelt uiteraard voor u als opdrachtgever in de kosten.

Voor snel- en koeriersdienst is een Citroen Berlingo beschikbaar. Eventueel is een professionele koelunit in de laadruimte te plaatsen zodat er geconditioneerde transporten (koeltransporten) verricht kunnen worden.

Voor meer en informatie en alle mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen..


foto impressie