Sinds kort is het mogelijk om uw ervaring met Paulussen Transport te plaatsen. Onderstaand enkele ervaringen van klanten.

Fam Warmoeskerken
Onlangs onze piano laten vervoeren door Paulussen Transport.
We zijn ontzettend tevreden over alles; goede en duidelijk afspraken, op tijd geleverd, zeer netjes en kundig met de nodige zorg.
We raden Paulussen Transport iedereen aan, zeker voor waardevolle bezittingen!!!

Mevrouw van de Hout
Onze vleugel laten vervoeren naar de kinderen omdat wij er niet meer op kunnen spelen. Paulussen heeft dat keurig gedaan. De vleugel werd goed ingepakt en is netjes afgeleverd. Afspraken zijn nagekomen.

Ellen v.Deelen
Heel goede ervaring met dit bedrijf. Men kwam precies op tijd, en ook de andere afspraken werden nagekomen.
Heel vlotte verhuis van de piano, en goede service! Erg vriendelijk ook.

Ine
Zeer goede ervaring. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Snelle reactie op vragen.
Professioneel. Mike had duidelijk veel ervaring in het vervoeren van piano's, en prijs was ook de marktprijs.

Natalie Jonkers
We zijn heel tevreden met het pianotransport, aanrader!

Toon Oomen
Ik heb vanaf het eerste contact een hele samenwerking gehad met Mike. Hij dacht met me mee en bij aankomst was hij heel gedienstig en erg voorzichtig met het vervoeren van mijn vleugel. Na het zware werk dat hij met zijn collega had verricht voor mij hebben we nog gezellig in de keuken lekker op ons gemakje koffie gedronken. Ik kan iedereen Paulussen ten zeerste aanbevelen als een heel betrouwbare en zorgvuldige transporteur voor meubelen en piano's en vleugels.

Laura Kallenberg
Betrouwbaar bedrijf, uitermate vriendelijke service. Ik werd zelfs gebeld dat er toch nog een gaatje vrij was op een dag die ons beter uit kwam dan de eerder gemaakte afspraak. Piano en wasmachine zijn kundig vervoerd en ook de prijs vond ik prima. Een aanrader dus.

Mischa Brom
Wij hebben een piano via marktplaats gekocht en laten vervoeren door Paulussen. Paulussen bood diverse mogelijkheden tot vervoer waarbij er ook naar mijn portemonnee gekeken werd. Ze zijn zeer kundig, vriendelijk en werken uiterst netjes. Mocht ik of iemand in mijn omgeving nog iets te verhuizen hebben dan raad ik Paulussen zeer zeker aan!

J. Mathijssen
Onze oude pianola werd precies volgens afspraak van Breda naar Utrecht verplaatst. Het overleg vooraf met Mike gaf al veel vertrouwen. Aanrader!

Dhr. M.A. Quarles van Ufford
Het informeren van de klant en het maken van de afspraak gaat erg goed via email en website. Snel antwoord op vragen. Men zegt wat men gaat doen en men doet wat men zegt. Stipt op de afgesproken tijden ophalen en afleveren. Dit gaat met de grootste aandacht en voorzichtigheid. Goed en voldoende materiaal om de piano te beschermen, vast te zetten en te verplaatsen. Goede aandacht voor de vloeren in huis. Geen enkel spoor te zien op het parket in de woonkamer en de gepolijste vloer van klassiek graniet in de gang na afloop. Kortom, wij zijn zeer te spreken over dit piano transport, HULDE!!!

Mevrouw A.P. van Lieshout
Onze vleugel was bij Paulussen in zeer goede handen!
Zorgvuldig en deskundig, betrouwbaar en professioneel zijn de steekwoorden als het gaat om de manier waarop zij het vervoer van de vleugel hebben verzorgd. Het zijn echte vaklui \"van de oude stempel\", in de goede betekenis van het woord!
Wij zouden dan ook iedereen die een piano/vleugel wil laten vervoeren aanraden dit via Paulussen te doen.

Kitty Luijken
Prima betrouwbaar adres.
Goede prijs. Onze piano moest worden verhuisd. We kregen de keuze uit zelf mee helpen met 1 verhuizer of twee man verhuizers. Wij kozen voor het eerste, wat de prijs erg aantrekkelijk maakte. Alles is uitstekend verlopen.
 

Dhr D. Leenman
Uitstekend !
Alles geheel volgens afspraak en uitstekend uitgevoerd.
zeer vriendelijke en capabele chauffeur
Met vriendelijke groet.
D.L.